Medlemmer

Foreningen omfatter parcellerne matr. nr.

  • 7 T til 7 Ø
  • 7 AA til 7 AØ
  • 7 BC til 7 EM inkl. alle Tune by og sogn
  • samt parceller, der måtte blive udstykket fra matr. nr. 7 S Tune by og sogn.

Medlemmer

Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller inden for foreningens område har i henhold til deklarationer lyst på området ret og pligt til at være medlemmer af foreningen.

Ophører et medlem at være ejer af en af de omhandlende parceller, bortfalder medlems retten, og vedkommende udtræder af foreningen uden krav på refusion af kontingent eller udbetaling af foreningens formue.

Såvel køber som sælger er pligtig til at give meddelelse om ejendommens overdragelse og dermed følgende udtræden for sælgeren og indtræden for køberen senest 14 dage efter ejendommens overtagelse. Meddelelse fremsendes til foreningens kasserer.

Et indtrædende medlem, der erhverver en ejendom, hvor sælgeren er i kontingentrestance eller i restance med andre bidrag og ydelser til foreningen, er pligtig til at udrede det skyldige beløb og hæfter solidarisk med sælgeren for de parcellens påhvilende forpligtelser og får først de med medlemskabet følgende rettigheder, når restancen er udlignet tillige med påløbne omkostninger.

Seneste indlæg